Ana içeriğe atla

Kaz Kuluçka Makinesi

Kaz Yumurtası Kuluçka Makinası,

Kaz Kuluçka  makinası, tavuk yumurtası, ördek yumurtası, hindi yumurtası için uygundur. Dijital panelden gerekli kuluçka degerlerini ayarlayarak dilerseniz kaz dilerseniz tavuk dilerseniz hindi yumurtası çıkartabilirsiniz. Kullanımı kolay yüksek çıkım randumanı ile rahatlıklar kullanabileceğiniz dilediginiz zaman dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz Tam otomatik kuluçka makinesi dir. Makine kaliteli Seffaf plastikten üretilmiştir, makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı müdehale edebilirsiniz.

Makinenin yanında promosyon olarak civciv yemliği civciv suluğu yumurta döl kontrol lambası, kaz yumurtası nemlendirme fısfıs kabı ve nem için ince uçlu su takviye şişesi gönderilecektir.

Kaz kuluçka makinası elinize ulaşınca yumurtaları makine içerisine yerleştirmeden önce makineyi harici bir nem ısı ölçerle kontrol edin  ısı, nem değerleri ve çevirme konusunda bir olumsuzluk görürseniz vakit kaybetmeden KuluçMak iletişim numaramızı arayın lütfen.

Özellikler

Tam otomatik sistem

Otomatik viyol çevirme

Dijital ısı kontrol paneli

Dijital nem kontrol paneli

Dijital çevirme süresi gösterge paneli

Ani ısı, nem değişikliklerinde  belirtilen ısı ve nemin üzerine çıkınca yada altına düşünce sesli uyarı alarmı verir

Makine üretim hatalarına karşı 1 yıl garanti Kapsamındadır.

Ödeme Şekli

Kredi kartıyla yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı vardır.

Kuluçka makinası için nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır. Kaz yumurtası kuluçka makinesi  bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücü gereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır, Gelişim ve çıkım aynı makine içerisinde olur ayrı bir çıkım makinesine ihtiyaç yoktur.

Kaz kuluçka süresi kazların ırkıyla değişmekle birlikte genellikle 28 ile 31 gün arasında değişiklik göstermektedir. Kuluçka süresi nadiren kazların ırklarına göre 28 ile 34 günlük süreç arasında değişmektedir.

Siz hobici kişilere kuluçka makinası yapım malzemelerinden daha ucuz fiyatlara tam otomatik kuluçka makinası imkanı sunuyoruz, Makine yapım malzemelerinin fiyatlarını dilerseniz kabaca bir gözden geçirelim.

1 ad: dijital termostat ısı nem çevirme, kuluçka kontrol cihazı en uygun fiyatları 200 tl

1 ad: 80 Wat kuluçka rezistansı fiyatı 25 tl

1 ad: kuluçka makinesi nem nozülü fiyatı 75 tl

2 ad: kuluçka hava sirkülasyon fanı  fiyatı  30 tl

1 ad: 100 yumurtalık viyol ve otomatik çevirme motoru fiyatı 130 tl  

+ kuluçka makinesi kabini için kullanılacak malzeme  vs + işçilik  düşündügümüz zaman siz hobiciler için çok ideal otomatik bir makinedir bu otomatik kaz kuluçka makinası Makine yapım malzemelerinden daha ucuza gelmektedir.

Kaz yumurtası Kuluçka Makinesi'ni direk güneş ısığından koruyunuz direk güneş ışığında kalan makinenin iç ısısı istenilen ısının üzerine çıkabiliyor,  Ne yazıkki bu durumda civcivlerin yumurta içerisindeyken ölmelerine sebep oluyor. Lütfen dikkat

 Kaz kuluçka makinesi size köpük koruması içerisinde gelecektir köpük korumasını çöpe atmamanızı kaybetmemenizi tavsiye ediyoruz kışın çok işinize yarayacaktır elektrik giderlerini minimum’a indirecek ve elektrik kesintilerinde makinenin iç ısısı eksilmeyecektir, kış aylarında makineyi strafor korumasının içinde tutmanızı tavsiye adiyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

56 yumurtalık kuluçka makinası

56 yumutalık Dijital Tam otomatik kuluçka makinası , yumutanın civcive dönüşmesi için kullanılır tavuk, ördek, kaz, bıldırcın, keklik ve diğerleri gibi kümes hayvanlarının civcivlerinin çıkarılması için tasarlanmıştır. Otomatik viyollere konulmuş yumurtaları otomatik olarak 2 saat aralıklarla döndürür. Akıllı kontrol sistemine sahip yeni nesil otomatik kuluçka makinesi , kümes hayvanları yetiştiriciliğinde uzmanların rehberliğinde arge araştırmaları yapılarak bilimsel ve endüstriyel kadroların deneyimini dikkate alarak geliştirildi. Mikrobilgisayar, parametrelere ince ayar yapabilme yeteneği olan çeşitli kullanışlı fonksiyonlarla donatılmıştır sıcaklık kontrolü, nem kontrolü, otomatik yumurta döndürme, ışık ve sesli uyarı alarmı. Embriyonun gelişimini kontrol etmek için döl kontrol lambası hediye, Bu işlevler en iyi sonuçları elde etmenizi sağlar. Sizde tam otomatik hobi kuluçka makinesine ihtiyaç duyuyorsanız kuluçmak web sitemizi ziyaret edebilir bütçenize ihtiyacınıza uygun

Basit Kuluçka Makinesi Yapımı

Basit Kuluçka Makinesi Yapımı Basit kuluçka makinesi yapımı için gerekli malzemeler, kuluçka makinesi parçaları Kuluçka makinası kontrol cihazları, kuluçka makinesi ısı kontrol cihazı termostat ( dijital termostat), kuluçka makinası nem kotrol cihazı, ve nem nozülü, Kuluçka makinesi viyol çevirme motoru ve kontrol cihazı,kuluçka makinesi rezistansı,veya ampul (ısıtıcı), kuluçka makinası fanı, yada bilgisayar fanı, viyol, kuluçka makinesi viyolu, siviç, kuluçka makinası kabini (ısı yalıtımlı), profil raf sabitlemek için, raf yapımı için L şeklinde profil, vs diger aklımıza gelmeyen küçük parçalar. Kuluçka makinesi yapmak çok kolaydır, önemli olan kuluçka makinası yapmak degil kuluçka makinesinden en iyi randumanı almaktır,  basit kuluçka makinesi yapımı hakkında detalı bilgilere ulaşmak için   tıklatın  lütfen.

Mini Kuluçka Makinesi

KuluçMak 8 li  Mini Kuluçka Makineleri 8’li Mini Kuluçka Makinasını  özel kılan özellikler  Kolay taşınabilir olması ve diğer 5’li 6’lı kuluçka makinelerinden daha U cuz Fiyatları  ile Satılması ve yumurta çevirme işleminin belirli süreler arasında otomatik olarak yapılmasıdır. 8 Yumurtalık  Kuluçka Makinası  8 tavuk yumurtası, 8 bıldırcın, 8 sülün, 8 keklik yumurtası kapasitelidir, Emsallerine göre daha avantajlı otomatik Kuluçka makinasıdır, 8’lik Mini Hobi kuluçka makinası dijital ısı kontrol cihazlı ve dijital ekranlıdır, ısı ve nem dijital ekrandan kontrol edilir olası bir arızada makineye müdehale etminizi kolaylaştırır, 8 li Kuluçka Makinesinde otomatik yumurta çevirme sistemi vardır. Kaz kuluçka makinesi için uygun degildir kaz için diğer makinelerimizi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz, Mini kuluçka makinesi Kullanımı kolay dilediginiz zaman dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz Mini Otomatik Kuluçka Makinasıdır. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, m