Ana içeriğe atla

Hobi Kuluçka Makinesi

"Hobi Kuluçka Makinası"

15 yumurta Kapasiteli Hobi Kuluçka Makinası,  15 tavuk yumurtası,  15 ördek,  15 hindi, 15 keklik , 15 bıldırcın yumurtası kapasitelidir. Kullanımı çok kolay  yüksek çıkım randumanı ile rahatlıklar kullanabileceğiniz dilediginiz zaman dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz  Tam otomatik hobi kuluçka makinesdir.  Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, makinenin dışarısından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı civcivleri gözetim altında tutabilir anında müdehale edebilirsiniz.

Makinenin yanında 25 tl değerinde hediye olarak civciv yemliği civciv suluğu döl kontrol  lambası, yumurta nemlendirici fısfıs  ve nem için uzun uçlu su takviye şişesi gönderilecektir.

Kuluçka makinesi elinize ulaşınca yumurtaları makineye yerleştirmeden önce makineyi kontrol edin elinizi alıştırın  lütfen, ısı, nem değerleri  ve çevirme konusunda bir olumsuzluk görürseniz  kuluçmak iletişim numaramızı arayın.

Makine Üretim hatalarına karşı 1 yıl garanti Kapsamındadır.

Ödeme şekilleri

Kredi karti ile yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı vardır.

Kuluçka makinesinde nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır. 15’li otomatik Hobi kuluçka makinası  bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücü gereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. Otomatik hobi kuluçka makinasına yapmanız gereken müdehale nem için sadece su takviyesi yapmak olacaktır, 18 günlük gelişim ve son 3 gün çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir çıkım için  ayrı bir çıkım makinesine ihtiyacınız yoktur, 18 gün sonunda Yalnızca yapmanız gereken müdehale  kuluçka  viyolünü makine içerisinden çıkarmak viyoldaki yumurtaları makinenin içine çıkımm ızgarasına aktarmak olacaktır.

Özellikler

Tam otomatik sistem

Otomatik viyol çevirme

Dijital ısı kontrol paneli

Dijital nem kontrol paneli

Dijital çevirme süresi gösterge paneli

Ani ısı, nem değişikliklerinde  belirtilen ısı ve nemin üzerine çıkınca yada altına düşünce sesli uyarı alarmı

Siz hobicilere Kuluçka makinası yapım malzemelerinden daha ucuz fiyatlara  otomatik Hobi Kuluçka Makinesi imkanı sunuyoruz, dilerseniz  hesabını kabaca bir gözden geçirelim kuluçka makinası yapım malzemeleri ve piyasadan  en uygun bulabileceğniz fiyatları aşağıda listededir.

1 ad: dijital termostat ısı nem çevirme, kuluçka kontrol cihazı en uygun fiyatları 200 tl

1 ad: 80 Wat kuluçka rezistansı  25 tl

1 ad: kuluçka makinesi nem nozülü 75 tl

2 ad: kuluçka hava sirkülasyon fanı 30 tl

1 ad: 15 yumurtalık multiviyol ve otomatik çevirme motoru fiyatı 45 tl

1 ad: adaptör düşürücü  40 tl

+ kuluçka makinası kabini için kullanılacak malzeme vs + işçilik  düşündügümüz zaman siz hobiciler için bu makine  çok ideal bir makinedir  kuluçka makinası yapım malzemelerinden daha ucuza neredeyse yarı fiyatlarına gelmektedir.

Hobi kuluçka makinesi kullanımı: Makineyi direk güneş ısığından koruyun direk güneş ışığı altında kalan makinenin iç ısısı olması gereken ısının üzerine çıkabiliyor bu durumda civcivlerin yumurta içerisinde ölümlerine sebep oluyor.

15 Yumurta Kapasiteli Hobi Kuluçka Makinası size strafor köpük koruması içerisinde gönderilecektir strafor’u çöpe atmamanızı kaybetmemenizi tavsiye ediyoruz kışın çok soguk olan bölgelerde yaşıyorsanız çok işinize yarayacaktır elektrik sarfiyatanı minimum’a indirecek ve elektrik kesintilerinde makinenin iç ısı eksilmesini önleyecektir, kış aylarında makineyi köpük korumasının içinde tutmanızı özemle tavsiye adiyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

56 yumurtalık kuluçka makinası

56 yumutalık Dijital Tam otomatik kuluçka makinası , yumutanın civcive dönüşmesi için kullanılır tavuk, ördek, kaz, bıldırcın, keklik ve diğerleri gibi kümes hayvanlarının civcivlerinin çıkarılması için tasarlanmıştır. Otomatik viyollere konulmuş yumurtaları otomatik olarak 2 saat aralıklarla döndürür. Akıllı kontrol sistemine sahip yeni nesil otomatik kuluçka makinesi , kümes hayvanları yetiştiriciliğinde uzmanların rehberliğinde arge araştırmaları yapılarak bilimsel ve endüstriyel kadroların deneyimini dikkate alarak geliştirildi. Mikrobilgisayar, parametrelere ince ayar yapabilme yeteneği olan çeşitli kullanışlı fonksiyonlarla donatılmıştır sıcaklık kontrolü, nem kontrolü, otomatik yumurta döndürme, ışık ve sesli uyarı alarmı. Embriyonun gelişimini kontrol etmek için döl kontrol lambası hediye, Bu işlevler en iyi sonuçları elde etmenizi sağlar. Sizde tam otomatik hobi kuluçka makinesine ihtiyaç duyuyorsanız kuluçmak web sitemizi ziyaret edebilir bütçenize ihtiyacınıza uygun

Basit Kuluçka Makinesi Yapımı

Basit Kuluçka Makinesi Yapımı Basit kuluçka makinesi yapımı için gerekli malzemeler, kuluçka makinesi parçaları Kuluçka makinası kontrol cihazları, kuluçka makinesi ısı kontrol cihazı termostat ( dijital termostat), kuluçka makinası nem kotrol cihazı, ve nem nozülü, Kuluçka makinesi viyol çevirme motoru ve kontrol cihazı,kuluçka makinesi rezistansı,veya ampul (ısıtıcı), kuluçka makinası fanı, yada bilgisayar fanı, viyol, kuluçka makinesi viyolu, siviç, kuluçka makinası kabini (ısı yalıtımlı), profil raf sabitlemek için, raf yapımı için L şeklinde profil, vs diger aklımıza gelmeyen küçük parçalar. Kuluçka makinesi yapmak çok kolaydır, önemli olan kuluçka makinası yapmak degil kuluçka makinesinden en iyi randumanı almaktır,  basit kuluçka makinesi yapımı hakkında detalı bilgilere ulaşmak için   tıklatın  lütfen.

Mini Kuluçka Makinesi

KuluçMak 8 li  Mini Kuluçka Makineleri 8’li Mini Kuluçka Makinasını  özel kılan özellikler  Kolay taşınabilir olması ve diğer 5’li 6’lı kuluçka makinelerinden daha U cuz Fiyatları  ile Satılması ve yumurta çevirme işleminin belirli süreler arasında otomatik olarak yapılmasıdır. 8 Yumurtalık  Kuluçka Makinası  8 tavuk yumurtası, 8 bıldırcın, 8 sülün, 8 keklik yumurtası kapasitelidir, Emsallerine göre daha avantajlı otomatik Kuluçka makinasıdır, 8’lik Mini Hobi kuluçka makinası dijital ısı kontrol cihazlı ve dijital ekranlıdır, ısı ve nem dijital ekrandan kontrol edilir olası bir arızada makineye müdehale etminizi kolaylaştırır, 8 li Kuluçka Makinesinde otomatik yumurta çevirme sistemi vardır. Kaz kuluçka makinesi için uygun degildir kaz için diğer makinelerimizi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz, Mini kuluçka makinesi Kullanımı kolay dilediginiz zaman dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz Mini Otomatik Kuluçka Makinasıdır. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, m