Ana içeriğe atla

Kuluçka Makinesi

1000 Yumurta kapasiteli tam otomatik kuluçka makinesi 1000 tavuk yumurtası kapasitelidir. Uzun ömürlü kaliteli makine isteyen müşterilerimiz için ideal bir makinedir 18 günlük gelişim süresi boyunca makineye müdahele etmenize gerek yoktur sadece yapmanız geren makinenin üzerindeki su tankında su eksilmişse su takviyesi yapmanız yeterli olacaktır, kuluçka için diğer gerekli olan sistemi makine otomatik olarak kendisi tamamlar. Aklınıza takılan bir soru kalmaması için Makine özelliklerini aşagıda detaylı olarak belirmeye çalısagız. 1000 lik kuluçka makinesi ile kuluçka şartları yerine getirilir ise yumurta döllülük oranı, yumurta kalitesi ve yumurta saklama süresi kuluçka koşullarına uygunsa %90 net çıkım alırsınız.

kuluçka makinesi fiyatları 139 tl den başlayan fiyatlarla kuluçmak da

1000 yumurtalık kuluçka makinası ölçüleri

Yükseklik : 128 cm

En            : 117 cm

İç derinlik : 76 cm

1000 yumurtalık Kuluçka Makinesi Özellikleri

Ce ve Tse belgeli

2 yıl garanti

Çocuk kilidi

Çift ısıcam

Çift kapı arka ve önde olmak üzere  (Olası bir arıza durumunda yumurta viyollerini çıkarmadan arka kapıyı açarak arızaya müdehale edilebilir.)

Djital Tam otomatik kontrol sistemi

Çift ısı sensörü  ( iki adet ısı sensörü vardır ikisinin ortalamasını alarak içerideki ısıyı dengeler)

Çift ısıtma rezistansı

Çift ısı,nem ve oksijen yayan fan (ısı, nem ve temiz hava sirkülasyon fanı)

Nem sensörü (içerideki nemi dijital kotrol paneline bildirir)

Ultrasonik nem nozülü  (nem üreten cihaz)

Tam Otomatik viyol çevirme

Dijital ısı kontrol paneli (içerideki ısı değerlerini gösterir)

Dijital nem kontrol paneli (içerideki nem değerlerini gösterir)

Dijital çevirme süresi gösterge paneli  (çevirme zamanına kalan süreyi gösterir)

Belirli sürelerde Havalandırma fan sistemi (Ayarlanılabilir zamanlı)

Dijital Kontrol Paneli ani ısı ve nem değişikliklerinde  belirtilen ısı ve nemin üzerine çıkınca yada altına düşünce sesli uyarı alarmı verir.

Kuluçka makinesinde nem, ısı, çevirme olmassa olmaz unsurlardandır. 1000 lik kuluçka makinesi  bu konuda işinizi kolaylaştıracak en az iş gücü ile kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkartır. makineye yapmanız gereken müdehale nem için su tankına su takviyesi yapmanız yeterlidir, gelişim ve son olarak çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir çıkım için  ayrı bir çıkım makinesine ihtiyacınız yoktur, 18 gün sonunda Yalnızca yapmanız gereken müdehale raflardaki viyolleri çıkartıp yerine çıkım sepetlerini koyduktan sonra viyollerdeki yumurtaları çıkım sepetlerine aktarmak ve dijital kontrol panelinden makineyi çıkım ayarlarına getirmek yeterlidir.

Tavuk yumurtası için kuluçka değerleri

Gelişim

Nem: %53 %58 arası idealdir

Isı: 37.4 ile 37.6 arası idealdir

Çevirme: 2 saatte bir idealdir

Çıkım

Çevirme: hayır

Nem : %70 75 arası ideal

Isı: 36.3 36.6 idealdir

1000 lik kuluçka makinesini direk güneş ısığından koruyunuz direk güneş ışığı altında kalan makinenin iç ısısı olması gereken ısının üzerine çıkabiliyor bu durumda civcivlerin yumurta içerisinde ölümlerine sebep oluyor.

Ödeme Kolaylıkları

Kredi karti ile yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı vardır

KuluçMak Kuluçka Makineleri ile ilgili aklınıza takılan sorularınızı yorum gölümüne yazabilirsiniz, dilerseniz  KuluçMak iletişim numaramızı arayabilir detaylı bilgi alabilirsiniz, saygıyla sevgiyle esenle kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

56 yumurtalık kuluçka makinası

56 yumutalık Dijital Tam otomatik kuluçka makinası , yumutanın civcive dönüşmesi için kullanılır tavuk, ördek, kaz, bıldırcın, keklik ve diğerleri gibi kümes hayvanlarının civcivlerinin çıkarılması için tasarlanmıştır. Otomatik viyollere konulmuş yumurtaları otomatik olarak 2 saat aralıklarla döndürür. Akıllı kontrol sistemine sahip yeni nesil otomatik kuluçka makinesi , kümes hayvanları yetiştiriciliğinde uzmanların rehberliğinde arge araştırmaları yapılarak bilimsel ve endüstriyel kadroların deneyimini dikkate alarak geliştirildi. Mikrobilgisayar, parametrelere ince ayar yapabilme yeteneği olan çeşitli kullanışlı fonksiyonlarla donatılmıştır sıcaklık kontrolü, nem kontrolü, otomatik yumurta döndürme, ışık ve sesli uyarı alarmı. Embriyonun gelişimini kontrol etmek için döl kontrol lambası hediye, Bu işlevler en iyi sonuçları elde etmenizi sağlar. Sizde tam otomatik hobi kuluçka makinesine ihtiyaç duyuyorsanız kuluçmak web sitemizi ziyaret edebilir bütçenize ihtiyacınıza uygun

Basit Kuluçka Makinesi Yapımı

Basit Kuluçka Makinesi Yapımı Basit kuluçka makinesi yapımı için gerekli malzemeler, kuluçka makinesi parçaları Kuluçka makinası kontrol cihazları, kuluçka makinesi ısı kontrol cihazı termostat ( dijital termostat), kuluçka makinası nem kotrol cihazı, ve nem nozülü, Kuluçka makinesi viyol çevirme motoru ve kontrol cihazı,kuluçka makinesi rezistansı,veya ampul (ısıtıcı), kuluçka makinası fanı, yada bilgisayar fanı, viyol, kuluçka makinesi viyolu, siviç, kuluçka makinası kabini (ısı yalıtımlı), profil raf sabitlemek için, raf yapımı için L şeklinde profil, vs diger aklımıza gelmeyen küçük parçalar. Kuluçka makinesi yapmak çok kolaydır, önemli olan kuluçka makinası yapmak degil kuluçka makinesinden en iyi randumanı almaktır,  basit kuluçka makinesi yapımı hakkında detalı bilgilere ulaşmak için   tıklatın  lütfen.

Mini Kuluçka Makinesi

KuluçMak 8 li  Mini Kuluçka Makineleri 8’li Mini Kuluçka Makinasını  özel kılan özellikler  Kolay taşınabilir olması ve diğer 5’li 6’lı kuluçka makinelerinden daha U cuz Fiyatları  ile Satılması ve yumurta çevirme işleminin belirli süreler arasında otomatik olarak yapılmasıdır. 8 Yumurtalık  Kuluçka Makinası  8 tavuk yumurtası, 8 bıldırcın, 8 sülün, 8 keklik yumurtası kapasitelidir, Emsallerine göre daha avantajlı otomatik Kuluçka makinasıdır, 8’lik Mini Hobi kuluçka makinası dijital ısı kontrol cihazlı ve dijital ekranlıdır, ısı ve nem dijital ekrandan kontrol edilir olası bir arızada makineye müdehale etminizi kolaylaştırır, 8 li Kuluçka Makinesinde otomatik yumurta çevirme sistemi vardır. Kaz kuluçka makinesi için uygun degildir kaz için diğer makinelerimizi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz, Mini kuluçka makinesi Kullanımı kolay dilediginiz zaman dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz Mini Otomatik Kuluçka Makinasıdır. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, m