Ana içeriğe atla

Kuluçka Makineleri

KuluçMak 24 lü Kuluçka Makineleri

24 yumurtalık kuluçka makinası 24 tavuk yumurtası,  24 ördek yumurtası,  24 hindi yumurtası, 24 kaz yumurtası, 96 keklik yumurtası, 96 papağan yumurtası, 96 bıldırcın yumurtası kapasitelidir. 24 lük makine içerisindeki viyol otomatik motorlu çok fonsksiyonlu multivol’dür Kullanımı kolay yüksek çıkım randumanı ile rahatlıklar kullanabileceğiniz dilediginiz zaman dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz otomatik kuluçka makinasıdır. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, makinenin dışından rahatlıkla içeriyi izleyebilir çıkım zamanı civcivleri rahatlıkla gözetim altında tutabilirsiniz.

Makinenin yanında 25 tl değerinde hediye olarak civciv yemliği civciv suluğu döl kontrol lambası, yumurta nemlendirici fısfıs ve nem için su takviye şişesi gönderilecektir.

Kuluçka Mak elinize ulaşınca yumurtaları makine içerisine multiviyol’e yerleştirmeden önce makineyi kontrol edin lütfen, ısı, nem değerleri ve çevirme konusunda bir olumsuzluk görürseniz vakit kaybetmeden iletişime geçin lütfen.

24 lük kuluçka makinesi 1 yıl garanti Kapsamındadır.

Ödeme Kolaylığı

Kredi karti ile yada nakit olarak kapıda ödeme imkanı ile gönderim vardır.

Kuluçka Makinaları için nem, ısı ve çevirme olmassa olmaz unsurlardandır. otomatik  24’lük kuluçka makinası  bu konuda işinizi kolaylaştıracak çok iş gücügereksinimi olmadan kuluçkadaki yumurtaları rahatlıkla çıkaracaktır. Otomatik  24 lük kuluçka makinasına yapmanız gereken müdehale nem için sadece su takviyesi olacaktır, 18 günlük gelişim ve son 3 gün çıkım aynı makine içerisinde gerçekleşir ayrı bir çıkım makinesine ihtiyaç yoktur.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mini Kuluçka Makinesi

KuluçMak 8 li  Mini Kuluçka Makineleri 8’li Mini Kuluçka Makinasını  özel kılan özellikler  Kolay taşınabilir olması ve diğer 5’li 6’lı kuluçka makinelerinden daha U cuz Fiyatları  ile Satılması ve yumurta çevirme işleminin belirli süreler arasında otomatik olarak yapılmasıdır. 8 Yumurtalık  Kuluçka Makinası  8 tavuk yumurtası, 8 bıldırcın, 8 sülün, 8 keklik yumurtası kapasitelidir, Emsallerine göre daha avantajlı otomatik Kuluçka makinasıdır, 8’lik Mini Hobi kuluçka makinası dijital ısı kontrol cihazlı ve dijital ekranlıdır, ısı ve nem dijital ekrandan kontrol edilir olası bir arızada makineye müdehale etminizi kolaylaştırır, 8 li Kuluçka Makinesinde otomatik yumurta çevirme sistemi vardır. Kaz kuluçka makinesi için uygun degildir kaz için diğer makinelerimizi tercih etmenizi tavsiye ediyoruz, Mini kuluçka makinesi Kullanımı kolay dilediginiz zaman dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz Mini Otomatik Kuluçka Makinasıdır. Makine Seffaf kaliteli plastikten üretilmiştir, m

Basit Kuluçka Makinesi Yapımı

Basit Kuluçka Makinesi Yapımı Basit kuluçka makinesi yapımı için gerekli malzemeler, kuluçka makinesi parçaları Kuluçka makinası kontrol cihazları, kuluçka makinesi ısı kontrol cihazı termostat ( dijital termostat), kuluçka makinası nem kotrol cihazı, ve nem nozülü, Kuluçka makinesi viyol çevirme motoru ve kontrol cihazı,kuluçka makinesi rezistansı,veya ampul (ısıtıcı), kuluçka makinası fanı, yada bilgisayar fanı, viyol, kuluçka makinesi viyolu, siviç, kuluçka makinası kabini (ısı yalıtımlı), profil raf sabitlemek için, raf yapımı için L şeklinde profil, vs diger aklımıza gelmeyen küçük parçalar. Kuluçka makinesi yapmak çok kolaydır, önemli olan kuluçka makinası yapmak degil kuluçka makinesinden en iyi randumanı almaktır,  basit kuluçka makinesi yapımı hakkında detalı bilgilere ulaşmak için   tıklatın  lütfen.

56 yumurtalık kuluçka makinası

56 yumutalık Dijital Tam otomatik kuluçka makinası , yumutanın civcive dönüşmesi için kullanılır tavuk, ördek, kaz, bıldırcın, keklik ve diğerleri gibi kümes hayvanlarının civcivlerinin çıkarılması için tasarlanmıştır. Otomatik viyollere konulmuş yumurtaları otomatik olarak 2 saat aralıklarla döndürür. Akıllı kontrol sistemine sahip yeni nesil otomatik kuluçka makinesi , kümes hayvanları yetiştiriciliğinde uzmanların rehberliğinde arge araştırmaları yapılarak bilimsel ve endüstriyel kadroların deneyimini dikkate alarak geliştirildi. Mikrobilgisayar, parametrelere ince ayar yapabilme yeteneği olan çeşitli kullanışlı fonksiyonlarla donatılmıştır sıcaklık kontrolü, nem kontrolü, otomatik yumurta döndürme, ışık ve sesli uyarı alarmı. Embriyonun gelişimini kontrol etmek için döl kontrol lambası hediye, Bu işlevler en iyi sonuçları elde etmenizi sağlar. Sizde tam otomatik hobi kuluçka makinesine ihtiyaç duyuyorsanız kuluçmak web sitemizi ziyaret edebilir bütçenize ihtiyacınıza uygun